GERMINA

  • Projecte d’economia social i solidària, en l’àmbit de l’agricultura ecològica que dóna resposta a les necessitats alimentàries, formatives i d’ocupació detectades entre les persones usuàries joves del gimnàs social.

 

  • Es desenvolupen programes formatius i de millora de l’ocupabilitat en l’àmbit de l’agricultura per a joves migrants, en situació administrativa irregular o dificultats d’inserció sociolaboral. L’agricultura és un sector cabdal en el nostre territori i ofereix possibilitats reals d’inserció.

 

  • La nostra explotació agrària ecològica serveix alhora per abastir un grup de consum creat ad hoc, interessat en producte ecològic i proximitat. L’excedent s’adreça a projectes que combatin la pobresa alimentària i a persones amb dificultats per accedir al producte fresc


Germina en activitat

Noi amb enciam del hort
Nois venent verdura al mercat
Noi amb verdura del hort

Notícies

Les nostres notícies més actuals

La Cristaleria Germina ofereix cistelles d’hortalisses ecològiques d’un projecte agrosocial

L’Associació La Cristaleria, entitat del tercer sector social de Lleida, emprèn el projecte ‘La Cristaleria Germina‘, una iniciativa innovadora d’economia social dins l’àmbit agrari que es localitza al Viver d’Agricultors de Rufea.

La Cristaleria Germina, un nou projecte agrosocial pel consum conscient i sostenible

La iniciativa, que es localitza al Viver d’Agricultors de Rufea i disposa d’un espai al mercat de Balàfia, és una proposta innovadora d’economia social dins l’àmbit agrari

Contacteu-nos