Notícies ACTUALITAT

Les nostres notícies més actuals !!!

La Cristaleria, un gimnàs diferent a Lleida

 27/06/2022 – PER JAUME BARRULL CASTELLVÍ

A través de la boxa els joves descarreguen molta tensió i aprenen a controlar la energia i la concentració.

La Cristaleria no és un gimnàs qualsevol, el seu objectiu no és fer diners sinó contribuir a la convivència a la ciutat de Lleida a través de l’esport. És un gimnàs social, obert a tothom, que utilitza la boxa com a eina educativa, un punt de trobada per a gent diversa que practica esport com a iguals. Un projecte viu per combatre la desigualtat.

l’associació té un sistema de beques. La Laura Vidal és usuària del gimnàs i aquest és un aspecte que posa en valor: “Quan pago la quota no només rebo un servei, sinó que també sé que una part dels diners serveixen per garantir que alguna persona que no s’ho podria permetre vingui aquí.”

Nous pagesos a l'Horta de Lleida

 17/01/2022 – ROGER SEGURA

A 5 minuts del centre de Lleida

La ciutat de Lleida compta amb una iniciativa de producció i distribució de verdura ecològica que dona oportunitats laborals a joves en situació de vulnerabilitat. 

El resultat són cistelles amb productes de temporada que es comercialitzen cada quinze dies. El projecte va néixer l’abril del 2021 de la mà de l’associació La Cristalleria, que també gestiona un gimnàs social.

Boxa inclusiva per no deixar ningú fora de combat

 15/11/2021 – ROGER SEGURA

Descubrir el mundo de los sacos y los guantes

Garantir la pràctica esportiva a infants i joves en risc d’exclusió, a això es dedica La Cristalería, una associació sense ànim de lucre de Lleida. Ofereix classes a tothom qui en vulgui, siguin quines siguin les seves possibilitats econòmiques i aptituds físiques, en un local del barri de Pardinyes. 

Per què la boxa?

Aquí la protagonista absoluta és la boxa, un esport que permet treballar la resistència física, trobar noves motivacions i desenvolupar el sentiment de pertinença a un grup.

La Cristaleria Germina, un nou projecte agrosocial pel consum conscient i sostenible

26/11/2021

La iniciativa, que es localitza al Viver d’Agricultors de Rufea i disposa d’un espai al mercat de Balàfia, és una proposta innovadora d’economia social dins l’àmbit agrari

En marxa un projecte d'horticultura que crea ocupació per a joves en situació de vulnerabilitat

26/07/2021

Un projecte social que s’ha engegat el mes de juny a l’Horta de Lleida té un triple objectiu: formar, donar feina i potenciar un ofici, el de pagès, on falta relleu.

La Cristaleria Germina ofereix cistelles d’hortalisses ecològiques d’un projecte agrosocial

 28/05/2021 

La Cristaleria Germina

L’Associació La Cristaleria, entitat del tercer sector social de Lleida, emprèn el projecte ‘La Cristaleria Germina‘, una iniciativa innovadora d’economia social dins l’àmbit agrari que es localitza al Viver d’Agricultors de Rufea.

L’objectiu principal d’aquest projecte és generar oportunitats laborals i formatives per a joves en situació de vulnerabilitat social, alhora que promou un model de producció i consum més conscient i sostenible.

Contacteu-nos